Toimintasuunitelma

Tämä sivu sisältää yhdistyksen sisäiseen käyttöön tarkoitettua tietoa suunnitteilla olevista projekteista ja toiminnasta. Sivun on tarkoitus antaa yleiskäsitys tulevasta, jotta omien suunnitelmien sijoittaminen niiden joukkoon helpottuisi.

Sivun sisältö on luottamuksellista, sillä osa toiminnasta ja projekteista on vielä suurpiirteisessä luonnosteluvaiheessa. Julkaisemattomista suunnitelmista keskustellaan vain yhdistyksen sisällä.

Yhdistys julkaisee vain toimintaa, jolle on olemassa vahvistettu paikka ja aika, sekä selkeä sisältö.

Syksy 2017:

Kirjoittajakahvilat (jatkuu 2018→)
Kerran kuussa, kuun 2. torstai, Oranssi Ry:n tiloissa. Luentojen seuraaminen etäyhteydellä mahdollista.
Yhteyshenkilö: Vera Schneider

Pelibrunssi ja pikkujoulut
Pelibrunssi on varainkeruutapahtuma yhdistykselle, ja tätä markkinoidaan laajemmalle yleisölle. “Tuo ropeporukkasi pelaamaan valmiiseen pöytään”. Mahdollistamme rauhallisen tilan, jossa ropettaa ja nauttia tarjoiluista. Isomman salin puolella voi jutella, hengailla ja vaikka lautapelailla. Brunssin jälkeen pidetään illalla Illusia Ry:n pikkujoulut, joihin ovat tervetulleet yhdistyksen jäsenet ja avecit, sekä brunssille osallistuneet. Paikalla voi seurata linnanjuhlia.
Vuoro Östersundomissa on varmistunut.
Yhteyshenkilö: Vera Schneider / Laura Kröger / Ville-Eemeli Miettinen

 

Kevättalvi 2018:

Pedagogiikka ja kirjoitus
Yhteistyö Turun Martin seurakunnan kanssa. Draamakasvatuksen ja nuorisotyön ammattilaisten kanssa rakennetaan uudelleenpelautettava, yhteiskunnallisia aiheita käsittelevä larppi. Mahdollisuus osallistua workshoppeihin ja luentoihin ilman osallisuutta kirjoituspuoleen. Kirjoittajat haetaan jäsenistön keskuudesta. Tarkempi suunnitelma varmistuu syksyn aikana.
Yhteyshenkilö: Vera Schneider

Meriharjun pelivuorot (jatkuu ainakin vuoden 2018)
Kuukausittaiset maanantai-vuorot tammi-toukokuussa ja syys-lokakuussa on tarkoitettu pienille ja lyhyille larpeille. 2-3 vuoroa jäsenistön vapaasti haettavissa.
Yhteyshenkilö: Valtteri Niskavaara

 

Kesä 2018:

“Month of Game”
Alustavana suunnitelmana on toteuttaa kaksi pientä larppia (alle 10hlö), ja pelauttaa näitä vuorotellen muutaman viikon ajan samassa pelipaikassa.
Yhteyshenkilöt: Vera Schneider & Marko Taiminen

Ropecon 2018
Proppinäyttely toteutetaan taas yhdistyksen voimin, samoin yhdistyspöytä. Mahdollisesti pidämme myös puheohjelmaa yhdistyksen tavoitteiden tiimoilta.

Meriharjuvuoro
Meriharjun viikonloppuvaraus 30.8.-2.9. Pelautettava peli auki, paikka jäsenistön haettavissa.
Yhteyshenkilö: Laura Kröger

“Peikkokyläpeli”
Nuorille ja aloitteleville pelaajille suunnattu fantasiapeli.
Yhteyshenkilö: Laura Turpeinen

Syksy 2018:

Sotakarjut
Miska Fredmanin Sotakarjut-roolipeliteokseen pohjaava nordic larp. Suunnittelutiimi valmistelee konseptia. Tavoitteena pelautus lokakuussa.
Yhteyshenkilö: Vera Schneider

Skenufestit
Päivän-parin tapahtuma pääkaupunkiseudulla, jonka aikana pelautetaan ja suunnitellaan pieniä larp- ja freeform-skenaarioita. Konsepti ja tuotantotiimi yhä hieman auki, mutta vakaa aikomus toteuttaa löytyy.
Yhteyshenkilö toistaiseksi: Vera Schneider

 

Yhdistyksen kehitystyö:

Vuosi 2018

  • Tarpeiston hankintaa
  • Yhteistyöverkoston laajentamista