SuomiD100 Roolipelibrunssi

d100-headerRuokalista tullaan julkaisemaan kokonaisuudessaan lähempänä tapahtumaa, kuitenkin ennen maksun takarajaa, kun olemme kartoittaneet osallistujien ruokavalioita ja allergioita.

Tarjoilu koostuu buffetpöydästä, joka sisältää perinteisiä suomalaisia ruokia ja brunssipöytien klassikkoja. Lisäksi kaikille osallistujille tarjoillaan pöytään liha- / kasvis-annos. Hintaan sisältyy myös alkumalja, ruokajuomat ja kahvitarjoilu jälkiruokineen.

Hinta: 22e

Lisätietoja tapahtumasta tapahtumakalenteristamme ja Facebookista!


Ryhmissä ilmoittautuminen

Mikäli aiotte ilmoittautua peliporukalla, sopikaa yhteinen ”koodinimi”, jolla plaseerauksemme suunnittelu helpottaa. Ilmoittautuminen mahdollisimman samaan aikaan myös helpottaa käsittelyä ja varmistaa kaikille paikan.

Plaseeraustoiveissa yksilö tai ryhmä voi esittää toiveita ympäristöstä, joihin vastataan jos suinkin voidaan.

Käytäntö & ehdot

Vastauksena ilmoittautumiseen lähetämme maksulinkin Holvi.comiin. Brunssi (22e) tulee maksaa 20.11. mennessä, tai perua ennen sitä. Ennen takarajaa peruessa voidaan maksettu hinta palauttaa, mutta siitä vähennetään Holvi.comin kulut (yht. n. 1e).

20.11. jälkeen maksamattomille ja sitä ennen perutuille paikoille otetaan uusi ilmoittautuja. Takarajan jälkeen peruttuja, maksettuja paikkoja korvataan tilanteen mukaan. Emme voi taata mahdollisuutta palauttaa summaa kokonaan tai osittain tässä vaiheessa. Voit pyytää maksuajan pidennystä, jos ilmoitat asiasta ajoissa.

Ilmoittautuminen suljetaan 19.11. Jos brunssi tulee täyteen ennen takarajaa, tiedotamme asiasta ja otamme myöhemmin ilmoittautuneet varasijalle.