Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §

Rekisterin nimi

Illusia Ry, jäsenrekisteri

Rekisterin ylläpitäjä

Illusia Ry
Pohjolankatu 48, 00600 Helsinki

Rekisteristä vastaava henkilö

Veera Schneider, Laura Kröger
studioillusiart@gmail.com

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja kerätään yhdistyksen jäsentietojen hallintaan. Tietojen avulla kartoitetaan jäsenistön ikää ja kotipaikkakuntaa, välitetään tietoa yhdistyksen toiminnasta, laskutetaan jäsenmaksu tarpeen tullen ja pidetään kirjaa jäsenetuihin oikeutetuista henkilöistä.

Rekisterin sisältö

Rekisteri sisältää seuraavat asiat:

  • Nimi
  • Email
  • Puhelinnumero
  • Osoite
  • Syntymävuosi

Jäsenen tiedot poistetaan rekisteristä, kun hän päättää itse jäsenyytensä, tai se puretaan sääntöjen pohjalta yhdistyksen toimesta.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Käyttäjät rekisteröivät tietonsa itse itsestään liittyessään yhdistykseen.

Tietojen luovutus tai tietojen siirto EU:n ja ETA:n ulkopuolelle

Henkilökohtaisia tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle paitsi voimassa olevan lainsäädännön sallimissa tai velvoittamissa rajoissa. Lomake lähettää tiedot Gmail-sähköpostiin, josta ne siirretään rekisteriin. Rekisterin tiedoista nimet ja sähköpostit tallennetaan Google Drive-palveluun. Muut rekisterin tiedot säilytetään tiedostossa verkon ulkopuolella.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tämä on sähköinen rekisteri. Rekisteriä saavat käyttää vain rekisterin omistaja sekä omistajan valtuuttamat henkilöt, joilla on tehtäviensä vuoksi tarpeellista päästä tarkastelemaan rekisterin tietoja. Rekisteriä käyttävät kullekin kaudelle valittu hallitus ja toiminnanjohto. Rekisterin tiedot on suojattu asianmukaisesti ajantasaisen tietotekniikan tietoturvalla.