Projektit

Yhdistyksemme jäseniä yhdistää intohimo roolipeliharrastukseen ja sen kehittämiseen. Tavoitteenamme on lisätä erityisesti liveroolipelien tarjontaa, monipuolisuutta, laatua ja ammattimaisuutta. Pelimme ja muut projektimme tähtäävät lisäämään taiteellisen ja tutkimuksellisen työn merkitystä pelisuunnittelussa ja harrastuskentällä, pelisuunnittelun merkitystä osana liveroolipelejä, sekä pelien monipuolista hyödyntämistä mediana.

Jäsenistämme löytyy ammattilaisia aina teatteri- ja kuvataiteesta kaupan alaan, pelialaan ja akateemiseen tutkimukseen.

 

Ammattimainen yhteistyökumppani

Tähtäämme kaikessa tasokkaaseen ja ammattimaiseen toimintaan. Kanssamme toteutettuja projekteja seurataan ja niiden toteutuksen odotetaan vastaavan Studion sääntöjä ja tavoitteita.

Teemme myös tilaustöitä mahdollisuuksiemme mukaan. Kannustamme rohkeaan yhteydenottoon! 

Meiltä onnistuvat:

  • On demand-pelautukset
  • Tilauspelit
  • Impro- ja käsityökoulutukset sekä kurssit
  • Tilauksesta tehtävät puvustukset ja lavasteet
  • Graafinen suunnittelu ja kuvitus

Liveroolipelit välineenä

Liveroolipelejä voi käyttää välineenä monenlaisissa yhteyksissä. Niissä pystyy tutustumaan aiheeseen kuin aiheeseen toiminnallisin menetelmin. Liveroolipeleissä, eli larpeissa, pääsee harjoittamaan vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja, sekä kykyä heittäytyä tilanteeseen kuin tilanteeseen. Pelimuoto on oiva keino kehittää luovaa ongelmanratkaisua ja astua tarkkailemaan asioita arkisen kontekstin ulkopuolelta.

Ota yhteyttä!