Odysseus

Odysseus on Battlestar Galacticasta inspiraatiota ammentava avaruusseikkailu, joka pelataan Helsingissä kesällä 2019, suomenkielinen pelautus 27.-30.6. ja englanninkielinen kansainväliselle yleisölle suunnattu pelautus 4.-7.7.

Lähde mukaan eeppiseen seikkailuun, jossa pelaajat ohjaavat avaruusalus Odysseusta halki kriisien ja vaaran täyttämän matkan. Ihmisten siirtokunta kaukaisessa tähtijärjestelmässä on hävinnyt ylivoimaiselle viholliselle. Selviytyjien ainoa toivo on löytää esi-isien kaukainen kotiplaneetta Maa.

Pelin hahmot koostuvat Odysseuksen miehistöstä ja alukselle pelastetuista siviileistä, joiden väliset jännitteet ja ihmissuhteet siivittävät vaarojen ja jännityksen täyteistä matkaa. Peli kestää 48 tuntia torstai-illasta lauantai-iltaan. Ennen peliä järjestetään yhteisiä workshoppeja ja briiffejä – ja pelin jälkeen lauantai-iltana afterpartyt. Pelimaksu standardilipulla 200€ ja sponsorilipulla 300€.

Lipunmyynti käynnistyy 9.12.2018. Lue lisää pelinkotisivuilta: http://www.odysseuslarp.com/

Peli toteutetaan Illusia Ry:n tuotantona Laura Krögerin johtaman tiimin toimesta. Kotisivuilta täydellinen lista tiimin jäsenistä. 

Posted by

Illusia Ry:n toiminnanjohtaja ja yksi perustajista. Kokee itsensä enemmän pelinjohtajaksi kuin pelaajaksi. Pelialaan erikoistuva kulttuurituottaja, jonka sydän sykkiin roolipeleille ja haasteille. AMA.

Vastaa