Dreamwalk

Vuosi 1947, Iso-Britannia. Toinen maailmansota on juuri päättynyt. Maailma yrittää nousta takaisin jaloilleen sodan jäljiltä ja rakentaa tuhotun tilalle uutta. Sodan kauhut ovat kirkkaana kaikkien muistissa. Sodanjälkeisessä maailmassa työskentelevät Unissakävelijät, oudot ryhmissä toimivat henkilöt, jotka pseudotieteen, uskonnon ja taikauskon keinoin väittävät pystyvänsä matkaamaan fyysisesti toisten ihmisten uniin.

Nämä Unissakävelijät etsivät lääketieteelle selittämättömistä syistä koomaan joutuneita henkilöitä, luovat mystisten rituaaliensa avulla portaaleja näiden koomapotilaiden Unimaailmaan ja yrittävät tuosta oudosta maailmasta löytää ja pelastaa koomautuneiden “sielut”. Onnistuneiden Kävelyiden seurauksena potilaat heräävät koomaunestaan, mutta Unissakävelijöille itselleen jäävät todistamiensa outouksien ja kauheuksien jättämät arvet. Monet pitävät Unissakävelijöitä huijareina ja hulluina, mutta usein juuri he pystyvät auttamaan potilaitaan kun kaikki muut keinot ovat pettäneet. 

Mitä todellisuudessa tapahtuu suljettujen rituaalihuoneiden ovien takana? Minkälainen on sodan kauheuksista kärsineen kansakunnan alitajunnan muovaamat unimaailmat? Mitkä ovat ne lainalaisuudet, joiden ympärillä Unimaailmat toimivat? Mitä salaisuuksia ja mahdollisuuksia piilottelee sisällään tämä tutkimaton osa maailmankaikkeutta? Miksi siellä tieteen lait eivät enää päde ja kokeneella ihmisellä voi olla uskomattomia voimia? Ketä ovat Unissakävelijät, jotka toteuttaakseen kutsumustaan riskeeraavat sekä oman henkensä että mielenterveytensä?

 


 

Mitä? Dreamwalk larp-kampanjan ensimmäinen kausi (3 larppia)
Missä? Vantaalla, Teerijärvellä ja Tampereella
Milloin? Kevät ja syksy 2018. Vantaalla 20.-21.4., Teerijärvellä 18.-20.5. ja Tampereella 28.-30.9.
Monelle? Kolmessa pelissä jokaisessa 6-8 kampanjahahmoa ja 10-20 kertahahmoa (yhteensä 22 kampanjahahmoa ja 42 kertahahmoa).
Paljonko? Kampanjahahmojen pelaajille 80e ja kertahahmojen pelaajille 40e.
Kenelle? Yli 18-vuotiaille, erityisen pelottavia ja ahdistavia elementtejä kestäville. Pelaajille, jotka ovat valmiit panostamaan kampanjaan ja hahmoonsa. Kertahahmojen ei tarvitse altistua kauhukokemuksille.


Teemat? Kauhu, mysteeri, uuskumma, unet, painajaiset, tuntemattoman pelko, traumat, seikkailu, tutkimusmatkailu, pseudotiede, parapsykologia, okkultismi, uskonnot, uskomukset, tiiviit yhteisöt ja salaseurat.
Keneltä? Kampanjan pääpelinjohtajana Valtteri Niskavaara ja tuottajana Paula Pennanen, Vantaan pelinjohdossa Riikka Böök ja Sirian Holappa, Tampereen pelinjohdossa Anniina Yliniemelä ja Jonne Karila, Teerijärven pelinjohdossa Viivi Junno, Karoliina Kemppainen ja Susanna Veijalainen. Logokuvan on tehnyt Carolin Piotrowski.

Kampanja toteutettiin yhteistyössä Illusia Ry:n ja Oulun Interaktiiviset Eläytyjät Ry:n kanssa.

 


Pelin logo: Carolin Piotrowski

Posted by

Illusia Ry:n toiminnanjohtaja ja yksi perustajista. Kokee itsensä enemmän pelinjohtajaksi kuin pelaajaksi. Pelialaan erikoistuva kulttuurituottaja, jonka sydän sykkiin roolipeleille ja haasteille. AMA.