Nonna Laeslehto

DSC_0790

Rahastonhoitaja, hallituksen jäsen

Olen gradua vaille valmis matematiikan ja fysiikan opettaja (filosofian maisteri), mutta tällä hetkellä työkseni käsittelen työtapaturmakorvauksia vakuutusyhtiössä. Yhden larppiprojektin valmistuttua ajatuksissa on aina vähintään kaksi uutta odottamassa toteutusta, mutta opiskelujen ollessa vielä kesken tuntuu, ettei ikinä löydy tarpeeksi aikaa kaikkien ideoiden toteuttamiseen välittömästi. Larpaamisen lisäksi vapaa-aika kuluu koripallon ja tanssin sekä satunnaisesti kissanäyttelyiden parissa.

 

TEKIJÄPROFIILI

Larppaamisen olen aloittanut vuonna 2005 ja pelinjohtamisen vasta vuonna 2011 heti ensimmäisellä omalla pelilläni. Kyseinen peli, Vigor Mortis sekä siitä vahingossa alkanut kolmiosainen kampanja käsittelivät ennen kaikkea ihmissuhteita sekä yksilöiden ja ryhmien välisiä ristiriitoja. Nämä ovat edelleen asioita ja teemoja, jotka kiinnostavat minua pelintekijänä. Opettajana olen myös kiinnostunut pedagogisista eli opetuksellisista larpeista, mutta myös siitä, miten voisin hyödyntää opettajakoulutustani harrastuspohjaisten larppien suunnittelusa. Pelien tekemisessä jätän nykyään mielelläni käytännön järjestämisen jollekin paremmin osaavalle ja keskityn omiin vahvuuksiini, eli taustamateriaalien kehittämiseen sekä hahmojen luomiseen.

Larppien järjestämisen lisäksi olen ollut useina vuosina järjestämässä larppien pukuja esittelevää gaalaa Ropeconissa, ja se on taas edessä vuonna 2017.

 

CV

Pääpelinjohtajana:

Vigor Mortis I-III (2011, 2014 ja 2017)
Viikonloppu (2015)

Kirjoittajana:

Täällä Kirjokannen alla (2011)
Hämärän Hetki (2012)
Taivaan Saaret V (2015)
Karmageddon (2016)