Illusia Ry

Illusia Ry on avoin yhdistys kaikille sen tavoitteista ja toiminnasta kiinnostuneille. Kotipaikkamme on Helsinki, mutta toimintaa voidaan järjestää muuallakin kysynnän mukaan.

Yhdistyksen tavoite on tukea monimuotoista roolipelaamista mm. tarjoamalla tukea pelinjohtajille ja projektiryhmille, järjestämällä verkostoivaa ja kouluttavaa toimintaa, sekä keräämällä ja jakamalla materiaaleja alan harrastajien käyttöön. Painopisteemme on liveroolipeleissä, mutta emme rajaa toimintaamme niihin.

Hallitus & toiminnanjohto, 2018-2019

Puheenjohtaja – Laura Kröger
Varapuheenjohtaja – Maija Hannula Thorhauge
Rahastonhoitaja – Nonna Laeslehto
Sihteeri – Tuomas Puikkonen
Hallituksen jäsen – Jukka Seppänen

Toiminnanjohto – Vera Schneider, Janina Kahela

Yhteystiedot

studioillusiart (at) gmail.com

Jäsenyys

Liity jäseneksi kätevästi verkossa!

Toimintakauden 2018-2019 jäsenmaksu on 20 euroa. Jäsenmaksu on vuosittainen, ja se tulee olemaan täydeltä toimintakaudelta todennäköisesti hieman korkeampi. Toimintakausi alkaa maaliskuussa ja loppuu seuraavan vuoden helmikuussa.

Yhdistyksen jäsenyyttä edellytetään ainakin yhdeltä yhteistyöprojektin järjestäjistä. Yhteistyöprojekteilla on mahdollisuus yhdistystunnuksen käyttämiseen esim. tilavarauksia tehdessä.

Jäsenenä saa äänioikeuden yhdistyskokouksessa, alennuksia yhdistyksen peleistä ja toiminnasta, sekä mahdollisuuden vaikuttaa toiminnan sisältöön. Pyrimme tulevaisuudessa järjestämään palveluita,  yleishyödyllisiä proppeja, materiaaleja ja alennuksia jäsenillemme.

Yhteistyössä

lokibanneri1     12974403_1719032971702566_5423893519438052036_n

Suosittelemme

roolipelitiedotus_v2_125