Illusia Ry

Liveroolipeliyhdistys

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Suomi D100-roolipelibrunssi

06/12/17 @ 11:30 am - 5:00 pm

22€

Mikä sen parempi tapa juhlistaa satavuotiasta Suomea (ja ylimääräistä vapaapäivää), kuin istahtaa valmiiseen pöytään peliporukan kanssa klassiseen rpg&brunch henkeen?

SuomiD100 pelibrunssilla voi tehdä juuri niin!

Kiireettömästä juhlabrunssista voi tulla nauttimaan koko ropeporukan voimin, kavereiden kanssa muuten vaan tai itsekseen. Paikkoja kattauksessa on 45 ruokailijalle, hintaa noutopöydälle ja pöytään tarjoillulle pääruokalajille on 22e.

Paikka- ja tilajako tehdään ilmoittautumisten perusteella siten, että jokainen porukka saisi nauttia brunssistaan mahdollisimman rauhallisessa ympäristössä.

Ruuat valmistaa Illusia Ry jo legendan maineen niittäneen Ville-Eemeli Miettisen luotsaamana. Veemelin toimesta on muonitettu kymmeniä pelejä ja lukuisia suuria juhlia, yhteensä siis tuhansia ruokailijoita, aina laadukkaalla ja onnistuneella lopputuloksella.

Kiirettä pois paikalta ei ole, sillä brunssin voi venyttää mukavasti jatkumaan Illusia Ry:n pikkujouluihin asti, jonne ruokailijat ovat illalla tervetulleita osallistumaan! Paikalla pääsee myös saunomaan, ja yöpyminen on pitkänmatkan kulkijoille mahdollista.

Vielä faktat tiskiin:
* Juhlabrunssi
* 45 hlön kattaus
* 22e
* Erikoisruokavaliot voidaan huomioida ajoissa ilmoitettuna hyvin

Ilmoittautuminen on auki 1.-19.11.!

Tiedot

Päivämäärä:
06/12/17
Aika:
11:30 am - 5:00 pm
Hinta:
22€
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/1962846697366517/

Tapahtumapaikka

Östersundomin leirikeskus
Knutersintie 915
Helsinki,
+ Google Map
Kotisivu:
http://ostersundom.munstadi.fi/