Illusia Ry

Liveroolipeliyhdistys

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Maanantailarppi: Real Game v.3

26/03/18 @ 4:00 pm - 9:00 pm

” Onko nykyinen hyvinvointiyhteiskunta tuonut Sinulle tullessaan jännityksettömän ja tylsän elämän? Tunnetko elämäsi liian turvatuksi? Etkö löydä elämisestä haasteita? Etsitkö peleiltäsi jotain aidompaa? Jotain sykähdyttävämpää ja jotain, joka nostaa adrenaliinin pintaan? Meillä on sinulle ratkaisu! RealGame Corporationin uusi todentuntuinen Selviytymisseikkailu 8D6600 on ainoa oikea ratkaisu niille, jotka kaipaavat todellisempaa sisältöä lautapeleiltään!

Selviytymisseikkailu 8D6600: Lautapeli, jossa jännitys on todellista.”

 


 

Ihmiskunta on levittäytyny tähtiin jo niin kauan sitten, että kukaan ei enää muista niitä aikoja. Uusia planeettoja asutetaan ja muokataan asumiskelpoisiksi jatkuvasti. Jotkut planeetat sijaitsevat sellaisilla aluieilla avaruudessa, että viestiyhteyksien ylläpitäminen on hankalaa. Nämä planeetat elävät omassa rauhassaan eristyksissä muun ihmiskunnan ongelmista ja huolista.  Timor-3 on yksi näistä. Ihmiskunta saapui planeetalle vasta vastikään vain löytääkseen sieltä menneen ihmissivilisaation merkkejä. Mennyt kansakunta kutsui planeettaa Neoterraksi. Rakennuksia on hieman joka puolella, mutta missään ei näy ketään. Uudisasukkaat ovat asuttaneet uudelleen vanhat rakennukset ja elämä on asettunu rauhallisiin uomiinsa. Kaikki ovat tyytyväisiä planeetan asuttamisen helppoudesta ja kaikki ovat sellaisia, jotka ovat tulleet tänne nauttimaan planeetan eristyksen tuomasta rauhasta.

Näiden uudisasukkaiden parissa elää joukko nuoria, jotka päättävät lähteä viettämään viikonloppua yhden nuorukaisen perheen omistukseen tulleelle ”mökille” metsän rauhassa kaukana kaupunkien vilskeestä. Perhe on vasta vastikään saanut talon siivottua ja korjattua asumiskelpoiseksi pyrkien pitämään paikat mahdollisimman lähellä alkuperäistä. Penkoessaan talon ullakkoa yksi nuorista on löytänyt menneinä tuntemattomina aikoina talon edellisiltä asukkailta jääneen oudon lautapelin. Pakkohan tätä on päästä testaamaan!

 


 

RealGame v. 3 on kauhularppi viidelle pelaajalle ja useammalle NPC:lle. Peli ottaa runsaasti vaikutteita vanhasta Jumanji-elokuvasta kauhutwistillä. Peli käsittelee tulevaisuuden ihmisen jännityksen ja kauhun hetkiä. Peli EI sovellu heikkohermoisille tai helposti ahdistuville pelaajille. Peli on myös hyvin intensiivinen ja raskaita asioita käsittelevä. Varatkaa siis sydämentahdistimeen uudet paristot ja rauhoittavat lääkkeet mukaan.

Peli on alunperin pelautettu Rovaniemellä 2009 ja Oulussa 2012 (nimellä RealGame Corporation v.1 ja v.2). Nyt se tuodaan Helsinkiin Illusia Ry:n maanantailarpin muodossa. Pelin on alunperin suunnitellut Valtteri Niskavaara, Sami Kouva ja Hanna Tallavaara. Peli on ilmainen osallistujille ja se pelataan maanantai-iltana 26.3. Meriharjun Luontotalolla. Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan peliin valituille pelaajille. Peliin otetaan pääsääntöisesti mukaan pelaajat ilmoittautumisjärjestyksessä priorisoiden Illusia Ry:n jäseniä. Pelinjohto pitää itsellään myös valintaoikeuden pelaajavalintoja tehdessä. Peli ei vaadi pelaajiltaan erityisiä proppeja (ellei erityisesti tahdo proppautua) ja hahmot yksinkertaisine sisältöineen jaetaan pelipaikalla. Pelin sisältö keskittyy pelin tapahtumiin ennemmin kuin hahmosisältöihin.

Pelinjohtajana toimii Valtteri Niskavaara.

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: https://goo.gl/forms/poS4fSbN5Ta3HZ9Q2

 

Tiedot

Päivämäärä:
26/03/18
Aika:
4:00 pm - 9:00 pm
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/371052989971492/

Järjestäjä

Valtteri Niskavaara

Tapahtumapaikka

Meriharju
Uutelantie 32
Helsinki,
+ Google Map
Kotisivu:
http://luontotalo.munstadi.fi/