Haku X-Conin järjestäjäksi auki!

X-Con tulee taas!12974403_1719032971702566_5423893519438052036_n

X-Con on liveroolipelien tekijöille ja niiden järjestämisestä kiinnostuneille (kokemattomillekin) harrastajille suunnattu tapahtuma, joka järjestetään yhteistyössä Otavan Opiston kanssa Mikkelissä 26.-28.10.2018.

Tapahtuma on järjestetty aiemmin viisi kertaa RTEY:n (Roolipelaamisen tuki- ja edistämisyhdistys ry) toimesta ja sen jäsenten siirtyessä muiden projektien pariin, sovittiin yhdessä että Illusia ry voi jatkaa tapahtuman järjestämistä saman nimen alaisuudessa. Illusia ry on pääosin pääkaupunkiseudulle sijoittunut yhdistys, jonka tavoite on tukea monimuotoista roolipelaamista tarjoamalla mm. tukea pelinjohtajille ja projektiryhmille sekä keräämällä ja jakamalla materiaaleja alan harrastajien käyttöön.

 

Haemme nyt järjestäjiä tapahtumaan!

Mitään työalueita ei ole vielä lyöty lukkoon joten niitä voi vapaasti ehdottaa: Aikaisempina vuosina X-Conissa on ollut pääjärjestäjän lisäksi vastaavat ohjelmalle, tiedotukselle ja tekniikalle. Illusia ry on mukana järjestämässä tapahtumaa, eli vaikka toivomme tälle ensimmäiselle vuodelle järjestäjäksi hakevilta jo hieman kokemusta järjestämisestä, ei tarvitse olla täysi konkari. Haku sulkeutuu 31.5. jonka jälkeen Illusian toiminnanjohto ottaa yhteyttä ilmoittautuneisiin ja muodostamme järjestäjien kokoonpanon hallituksen ja toiminnanjohdon valitsemana.

Järjestäjäksi voi hakea joko toivoen tiettyä vastuualuetta, tai yleisesti mukaan jolloin järjestäjät keskenään päättävät tehtäväjaostaan. Tekniikka hoituu Otavan Opiston puolesta, mutta työryhmässä on yleensä hyvä olla joku tekniikan päälle ymmärtävä.

Tämän vuoden pääpainona tulee olemaan tapahtuman siirtymän suorittaminen mahdollisimman luontevasti uusien järjestäjien alaisuuteen, eikä näin ollen tänä vuonna X-Conissa jaeta skenepalkintoa. Lankkapalkinnot jaetaan toisaalla tänä vuonna.

 

Edellisen vuoden X-Conin sivuihin voit tutustua täällä: http://xcon.fi/

 

 

Mukaan voi hakea laittamalla sähköpostia osoitteeseen studioillusiart@gmail.com 31.5. Mennessä otsikolla “X-Con järjestäjähaku”  ja kopioimalla mukaan seuraavat osiot vastattuna:

  • Nimi
  • Syntymävuosi
  • Sähköpostiosoite
  • Kiinnostaako jokin tietty tehtävä, vai haetko yleisesti mukaan järjestämään?
  • Oletko aikaisemmin ollut järjestämässä jotain peliä/tapahtumaa?
  • Onko jotain muuta mitä haluat mainita?

Posted by

Illusia Ry:n toiminnanjohtaja ja yksi perustajista. Kokee itsensä enemmän pelinjohtajaksi kuin pelaajaksi. Pelialaan erikoistuva kulttuurituottaja, jonka sydän sykkiin roolipeleille ja haasteille. AMA.

Vastaa