Proteus: Sotakarjujen synty – lipunmyynti käynnistyi

Proteus: Sotakarjujen synty-liveroolipelin lipunmyynti, sekä saman nimisen Sotakarjut-lisäosan ennakkomyynti on auki 13.3.-30.4.! Peli luo uutta jatkumoa Miska Fredmanin Sotakarjut-roolipeliteokselle.

Proteus: Sotakarjujen synty-liveroolipeli sijoittuu Triton-tutkimusasemalle hetkeen, jolloin proteus 3  hybridi – lempinimeltään sotakarjut – esitellään ensimmäistä kertaa Proteus-kehitysprojektin rahoittajille. Panokset ovat kovat, sillä vaakalaudalla on maineen ja miljardien lisäksi myös koko Federaation menestys Kolmannessa Eksosodassa. 

Peli pelataan 12.-14.10.2018, Kauhavalla. Peli on Illusia Ry:n ja Studio IllusiArtin ensimmäinen oma tuotanto. Se toteutetaan yhteistyössä Ironspine-kustantamon sekä pelisuunnittelijoiden Simo Järvelän ja Markus Montolan kanssa. 

Pelimaksu on 120e +  majoitus, ja hahmoja on yhteensä 75. Lipunmyyti käynnistyi suhteellisen vilkkaasti, ja neljännes lipuista myytiin ensimmäisen puolen vuorokauden aikana.

Pelin verkkosivut: http://proteus.sotakarjut.com 

Posted by

Illusia Ry:n toiminnanjohtaja ja yksi perustajista. Kokee itsensä enemmän pelinjohtajaksi kuin pelaajaksi. Pelialaan erikoistuva kulttuurituottaja, jonka sydän sykkiin roolipeleille ja haasteille. AMA.

Vastaa