Kutsu vuosikokoukseen

Hei!

Illusia Ry:n ensimmäinen lakisääteinen vuosikokous pidetään sunnuntaina 25.3. klo 14-18 Ruoholahden nuorisotalon kokoustiloissa. Etäyhteys järjestetään, katsotaan mikä tekninen ratkaisu saadaan toimimaan.

Ohessa muistutuksena poiminta yhdistyksen säännöistä äänivaltaa ja äänestystä koskien.

” Yhdistyksen kokouksissa on jokaisella jäsenellä yksi ääni. Kannattavalla jäsenellä on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus. Kannatusjäsenet eivät voi äänestää. Valtakirjalla ei voi äänestää.

Yhdistyksen kokouksen päätökseksi tulee  se mielipide, jota on kannattanut yli puolet annetuista äänistä. Äänten mennessä tasan ratkaisee kokouksen puheenjohtajan ääni, vaaleissa kuitenkin arpa.

Liitteenä kutsu ja esityslista PDF-muodossa, ja ohessa linkki Drive-dokumenttiin:https://docs.google.com/document/d/1Jl5GonWDWhL0XYQWEwc30yQr9A7g2p5mGMw6e7teALU/edit?usp=sharing

Huomaattehan, että julkaisemattomat suunnitelmat yhdistyksen toiminnasta on kohteliasta pitää yhdistyksen sisäisinä asioina, kunnes niistä on äänestetty ja päätetty kokouksessa.

Ystävällisin terveisin,
– Hallitus ja toiminnanjohto

Posted by

Illusia Ry:n toiminnanjohtaja ja yksi perustajista. Kokee itsensä enemmän pelinjohtajaksi kuin pelaajaksi. Pelialaan erikoistuva kulttuurituottaja, jonka sydän sykkiin roolipeleille ja haasteille. AMA.

Vastaa