Dreamwalk – Unimaailmoita ja maailmansodan jälkiaallokkoa

Vuosi 1947, Iso-Britannia. Toinen maailmansota on juuri päättynyt. Maailma yrittää nousta takaisin jaloilleen sodan jäljiltä ja rakentaa tuhotun tilalle uutta. Sodan kauhut ovat kirkkaana kaikkien muistissa. Sodanjälkeisessä maailmassa työskentelevät Unissakävelijät, oudot ryhmissä toimivat henkilöt, jotka pseudotieteen, uskonnon ja taikauskon keinoin väittävät pystyvänsä matkaamaan fyysisesti toisten ihmisten uniin.


 

Valtteri Niskavaaran luotsaaman Dreamwalk-kampanja sukeltaa uuskummaa, kauhua ja mysteeriä yhdistelevässä tarinassa sodan traumatisoimien ihmismielten syövereihin.

Kampanjan ensimmäinen, kolme peliä sisältävä kausi, käynnistyy huhtikuussa 2018. Ilmoittautuminen peliin aukeaa 25.2.  Lisätietoa pelistä pelin Facebook-eventistä.

Projekti toteutuu yhteistyössä Illusia Ry:n ja OIEI Ry:n kanssa.

Pelin logo: Carolin Piotrowski

 

 

Posted by

Illusia Ry:n toiminnanjohtaja ja yksi perustajista. Kokee itsensä enemmän pelinjohtajaksi kuin pelaajaksi. Pelialaan erikoistuva kulttuurituottaja, jonka sydän sykkiin roolipeleille ja haasteille. AMA.

Vastaa