Tervetuloa takaisin!

Kuin kunnon valtiohankkeessa ikään, kesti sivujen päivityksessä aiottua noin 100% pidempään. Eipä tuo ajallisesti ole hirmuisen paha, ja päivälleen 2 kuukautta sivujen sulkemisesta kirjoitan jo tätä päivitystä.

Illusia Ry:n jäsenille on nyt mahdollisuus luoda tunnukset sivuille. Jäsenille sivuilla näkyy oma foorumi,  käyttäjäprofiilit, yhdistyksen sisäiset tiedotteet ja dokumentaatiot, sekä kehityksen alla oleva tietopankki. Sivujen eteenpäin kehittäminen on varmasti jatkuva ja toiminnan myötä kasvava projekti, joka pyörii pitkälti jäsenistön ja yhdistyksen tarpeiden, sekä saadun palautteen ja kehitysehdotusten pohjalta.

Uusien sivujen aukeamisen myötä voidaan myös juhlistaa Illusia Ry:n puolivuotista taivalta. Hallitus ja toiminnanjohto tekee puolivuotiskatsauksen toimintaansa pian. Sitä silmällä pitäen selailin toimintasuunnitelmiamme läpi, ja voin ilokseni todeta, että jotakuinkin kaikilla osa-alueilla on edetty konkreettisesti ja tavoitteiden mukaisesti.

Kirjoittajakahvila on käynnistynyt, minkä lisäksi kalenteria tullaan täyttämään joulukuusta alkaen tapahtumilla, kursseilla ja peleillä. Keväälle on luvassa useita pelejä ja pitkäjänteisiä yhteistyöprojekteja.

Keskeisenä kehitys- ja yhteistyöprojektina ensi vuodelle toimii Illusia Ry:n ja Ironspine-kustantamon kesken toteutettava Sotakarjut-liveroolipeli, jonka puitteissa perehdytään liveroolipelin suunnitteluun roolipeliteoksen pohjalta.

Toiminnan sisällöllinen kasvu on alkanut hyvin, joten toisella puolikkaalla haluamme pohtia kuinka voimme tuoda lisäarvoa jäsenillemme ja kehittää yhdistyksen toimintaa mielekkäästi yhdessä eteenpäin.

X-Con 2017 tarjoili erinomaisia alotteita ja ajatuksia myös siellä vierailleille jäsenillemme, jotka tulevat varmasti näkymään toiminnassamme tulevaisuudessa!

Kiitos kärsivällisyydestä päivityksen suhteen, tervetuloa uusille sivuille, ja hyvää alkavaa marraskuuta!

– Vera & muu toiminnanjohto ja hallitus

 

Näyttökuva 2017-10-31 kello 18.27.37
Toiminnanjohtajan työvälineet. Ensisijaisesti tähän toimintaan tarvitaan lusikoita. Kuten kuvasta näkyy, ne eivät ole vielä loppuneet. (Kuva: Vera)

Posted by

Illusia Ry:n toiminnanjohtaja ja yksi perustajista. Kokee itsensä enemmän pelinjohtajaksi kuin pelaajaksi. Pelialaan erikoistuva kulttuurituottaja, jonka sydän sykkiin roolipeleille ja haasteille. AMA.

Vastaa